Diensten

Eurol custom made lubricant

Met het uitgebreide productenpakket is Eurol in staat vrijwel alle smeertechnische problemen in uw productieproces of machinepark aan te pakken. Soms is een probleem echter zo hardnekkig dat het nodig is om een totaal nieuw smeermiddel voor u te ontwikkelen. Als smeermiddelproducent pakken we dit samen met u op. Eventuele testen op uw machines worden nauwgezet opgevolgd door onze R&D afdeling en specialisten ter plekke. Ons R&D laboratorium houdt zich voortdurend bezig met de verbetering van bestaande oliën en ontwikkeling van nieuwe producten. Dit vormt de basis van het uitgebreide Eurol productassortiment dat voldoet aan de meest recente eisen van OEM fabrikanten. Voor uiteenlopende oliën heeft Eurol dan ook diverse ‘OEM Approval letters’.

 

Eurol lubrication and application academy

Wij bieden doelgerichte trainingen over Eurol smeermiddelen en toepassingen. We verzorgen de trainingen desgewenst op locatie. Ons gezamenlijke doel is om uw medewerkers te helpen het optimale uit het smeertechnisch onderhoud te halen en besparingen te realiseren.

 

Eurol all fluid supply

Met ons productassortiment vervullen we uw complete smeermiddelbehoefte. Met één totaalleverancier realiseert u grote besparingen op uw smeermiddelinkoop. U heeft het gemak van één aanspreekpunt voor al uw vragen en bestellingen. Met onze accountmanagers en servicedesk heeft u een persoonlijk aanspreekpunt.

 

Eurol duurzaamheidsscan

De Eurol duurzaamheidsscan maakt duidelijk op welke smeertechnische gebieden er concrete milieuverbeteringen in uw bedrijfvoering mogelijk zijn. Het vervangen van gangbare producten door Eurol Specialty producten draagt, mede door de extreem beschermende en smerende eigenschappen, bij aan een lager energieverbruik en verminderde uitstoot van schadelijke stoffen. Bovendien zijn onze producten relatief veilig gebruik en vrij van microplastics en chloorparaffines wat ook milieuwinst oplevert. Met de smeeradviezen in de Eurol duurzaamheidsscan verlaagt u de ecologische footprint van uw organisatie.

 

Eurol oil sample analyzing and machine monitoring

In bepaalde situaties wilt u sturen op concrete onderzoeksresultaten. Wij beschikken over een eigen laboratorium en werken samen met laboratoria over de hele wereld. Wij ondersteunen u graag met het uitvoeren van olieanalyses. Denk aan onderzoeken voor het optimaliseren van smeerintervallen of voor het functioneren van een machine. Onze olieanalyses helpen u de staat van een kritisch productieonderdeel in een bepaalde periode te monitoren. We geven heldere adviezen waarmee u verder komt.

 

Eurol lubrication partners

Wij werken samen met verschillende partners die gespecialiseerd zijn in smeertechnisch onderhoud. U kunt zelfs het complete smeertechnisch onderhoud uitbesteden. Het is ook mogelijk om alleen de kritische machines te laten monitoren. Wilt u automatische smeersystemen laten plaatsen of gericht advies over besparingen in onderhoud, smeermiddel- en energieverbruik? Onze partners helpen u graag.