Nederlands
English
Deutsch
Español
Italiano
Português
български
Specialty Lubricants
  •  
  • Home
  • >
  • Actueel
  • >
  • Besparing onderhoudskosten van mestschuiven in veewagens en stallen
Saving maintenance costs of fertilizer scrapers in livestock trucks and barns.

Besparing onderhoudskosten van mestschuiven in veewagens en stallen

Een goede smering van kettingen, lagers en open tandwielen van mestschuiven in veewagens en stallen is essentieel. Dit kan zorgen voor een flinke besparing op onderhoudskosten. De draaiende delen van de mestschuiven worden zwaar verontreinigd met agressieve zuren uit uitwerpselen en urine. Dit veroorzaakt roest en ernstige slijtage waardoor vooral kettingen, staalkabels, tandwielen  en lagers vaak vervangen moeten worden.

Situatieschets

Oplossing van het probleem

Eurol Grease CS-2/502-S (Art. nr: S005121) bevat speciale SYNGIS Technologie om roest en slijtage te voorkomen. Dit smeervet bevat uitstekende anti-slijtage eigenschappen en biedt een extreem goede bescherming tegen corrosie.

Voor gebruik kunt u de onderdelen eerst grondig reinigen met Eurol Swift Clean 110 Spray (Art. nr: S007100AER). Deze spray verwijdert vet, olie en organische vervuilingen van machines en onderdelen.

Verbeteringen en besparingen dankzij Eurol Specialty smeermiddelen

Met de Eurol Grease CS-2/502-S worden de onderhoudskosten verlaagd, is er minder stilstand en heeft materieel een langere levensduur. Daarnaast heeft dit smeervet vrijwel geen olieafscheiding waardoor de omgeving schoon blijft en het vet in goede conditie blijft. Ook beschikbaar in een handige spuitbus.

Terug naar het overzicht