Nederlands
English
Deutsch
Español
Italiano
Português
български
Specialty Lubricants
  •  
  • Home
  • >
  • Actueel
  • >
  • Eurol Specialty introduceert een handig automatisch vetsmeersysteem
Waterresistent smeervet voor automatisch smeren van mechanische onderdelen

Eurol Specialty introduceert een handig automatisch vetsmeersysteem

17 november 2020

Eurol Specialty introduceert een eenvoudige oplossing voor het automatisch smeren van allerlei mechanische onderdelen. Dit smeersysteem is zeer geschikt voor situaties waar regelmatig smering met een vetspuit nodig is of waar een smeerpunt moeilijk te bereiken is. Met het systeem bespaar je eenvoudig op onderhoud en wordt het risico op stilstand vanwege slijtage en corrosie tegengegaan.

Het navulbare systeem heeft vele voordelen. Zo is het eenvoudig te plaatsen op lagers en kan, afhankelijk van de instelling, tot een jaar mee. Je kunt de smeerpotjes gevuld met onze high performance Eurol Grease CS-2/103-S bestellen (artikelnummer S005109).

De Eurol Grease CS-2/103-S is een waterresistant smeervet en heeft door de unieke SYNGIS Technology een beschermende werking tegen corrosie en slijtage. Dit smeervet is geschikt voor de smering van zwaarbelaste open- en gesloten lagers, kabels, kettingen en andere onderdelen die draaien in extreme omstandigheden zoals (zout)water, modder en wat hogere temperaturen. Perfect voor landbouwmaterieel, grondverzet, wegenbouw, visserij, betonindustrie, puinbrekerijen en vele andere heavy duty marktsegmenten. Het smeervet bevat geen microplastics zoals Teflon / PTFE.

Terug naar het overzicht