Nederlands
English
Deutsch
Español
Italiano
Português
български
specialty lubricants
  •  
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Bezoek ons van 30 okt- 1 nov op RMV beurs Hardenberg
Eurol Specialty Lubricants op de RMV beurs Hardenberg

Bezoek ons van 30 okt- 1 nov op RMV beurs Hardenberg

29 oktober 2018

Bezoek ons op de Rundvee & Mechanisatie Vakbeurs van 30 oktober tot en met 1 november. Op deze beurs met meer dan 30.000 bezoekers belichten we een aantal innovatieve smeermiddelen die zorgen voor lagere kosten en een hogere bedrijfszekerheid bij loonwerkers, landbouwmechanisatiebedrijven, rundveehouders en akkerbouwers. Bezoek Eurol Specialty op stand 661, hal 6.

Foodgrade Specialty smeermiddelen
Op de stand demonstreren we onze Specialty producten. Speciale aandacht is er voor de Eurol Specialty Grease C CS2-102 FD. Dit product is H1 goedgekeurd en mag dus incidenteel in contact komen met voedingsproducten. Het product is daarmee bij uitstek geschikt voor oogst- en verwerkingsmachines. Denk hierbij aan het smeren van lagers, pen/bus-verbindingen, kettingen en open tandwielen. Het product bevat Eurol SYNGIS Technology dat ervoor zorgt dat smerende en beschermende eigenschappen behouden blijven in extreme omstandigheden.

Multi-inzetbare motorolie
Verder is er op de beurs aandacht voor de Eurol Geo-max serie, verkrijgbaar in een 5W-30 en 10W-40 versie. Deze hoogwaardige volsynthetische motorolielijn heeft een breed performancespectrum en is dus ideaal voor elke werkplaats.

Lagere kosten
Alle Eurol smeermiddelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben als uitgangspunt om kosten te reduceren en uw bedrijfszekerheid te verhogen. Daarbij biedt Eurol als smeermiddelfabrikant de nodige ondersteuning zoals persoonlijk advies, een deskundige servicedesk, de werkplaatsinrichting en eigen R&D faciliteiten. U vindt Eurol in hal 6, standnummer 661.

Bestel hier uw kaarten

Terug naar het overzicht