Nederlands
English
Deutsch
Español
Italiano
Português
български
Specialty Lubricants
  •  
  • Home
  • >
  • Actueel
  • >
  • Eurol Specialty Lubricants op Maintenance NEXT 9, 10 en 11 april 2019 Ahoy Rotterdam
Eurol Specialty Lubricants op Maintenance NEXT 9, 10 en 11 april 2019 Ahoy Rotterdam

Eurol Specialty Lubricants op Maintenance NEXT 9, 10 en 11 april 2019 Ahoy Rotterdam

25 maart 2019

Eurol Specialty Lubricants is ook dit jaar vertegenwoordigd tijdens Maintenance NEXT op 9, 10 en 11 april in Ahoy Rotterdam, dé vakbeurs voor industrieel onderhoud. Bezoek ons op stand 4.000 en kom alles te weten over onze producten en diensten.

Eurol Specialty smeermiddelen zorgen voor lagere onderhoudskosten, tijd- en brandstofbesparing en verbetering van de bedrijfszekerheid. In de Dakar Rally is bewezen dat Eurol Specialty smeermiddelen optimaal smeren én beschermen, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Nieuw: CL-F Lube Spray, maximale drukbelasting en minimale slijtage

Speciale aandacht tijdens Maintenance NEXT is er voor ons nieuwe product de CL-F Lube Spray. Een chloor-paraffine en PTFE vrij smeermiddel. Eurol CL-F Lube Spray bevat deze schadelijke stoffen niet en is gebaseerd op Eurol SYNGIS Technology. Het product is veilig in gebruik en heeft spectaculaire anti-slijtage eigenschappen bij extreem hoge belasting, van onder meer open lagers, draadstangen en kabels. Een “problem solver” wanneer reguliere smeermiddelen niet voldoen.

Live demonstraties Eurol Specialty smeermiddelen

Op onze stand geven we live demonstraties waarmee we de hoogwaardige kwaliteit en de unieke smeereigenschappen van onze Specialty smeermiddelen laten zien. Tijdens zo’n demonstratie onderwerpen we onze producten op kleine schaal aan zware omstandigheden, zoals een extreem hoge drukbelasting, wisselende temperaturen en aanraking met vocht en vuil. Het zijn juist deze praktijkomstandigheden die zorgen voor meer slijtage en een hoger energieverbruik.

We gaan graag met u in gesprek over hoe wij u kunnen bijstaan en adviseren op het gebied van kosten- en tijdsbesparing voor uw machinepark.

Gratis toegangsbewijs
Vraag hier uw gratis toegangsbewijs aan en bezoek ons

Standnummer 4.000
Dinsdag 9 april: 10.00 -17.00 uur
Woensdag 10 april: 10.00 - 21.00 uur
Donderdag 11 april: 10.00- 17.00 uur

Adres: 
Maintenance NEXT
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Terug naar het overzicht