Nederlands
English
Deutsch
Español
Italiano
Português
български
Specialty Lubricants
  •  
  • Home
  • >
  • Actueel
  • >
  • Eurol Specialty reinigers voor een schone werk- en leefomgeving
20107 eurol video sl - productgebruik foam spray - still

Eurol Specialty reinigers voor een schone werk- en leefomgeving

18 maart 2020

Juist in deze tijd is het belangrijk om uw werk- en leefomgeving schoon te houden. Eurol Specialty heeft een breed assortiment effectieve reinigers die u hierbij helpen. We zetten in dit artikel drie producten voor u op een rij.

Eurol Swift Clean Foam Spray
Een multifunctionele schuimreiniger in een handige spuitbus voor het reinigen en ontvetten van glas, plastic, metaal en andere waterresistente gecoate oppervlakken. Eurol Swift Clean Foam Spray laat geen strepen of residu achter. Zeer geschikt voor het verwijderen van vervuiling op ramen, deuren, spiegels, tapijten, meubilair, deuren en autointerieuren. Ook zeer geschikt voor het effectief reinigen van bureaus, afstandbedieningen, toetsenborden, smartphones, tablets, laptops en andere beeldschermen.

Eurol Swift Clean 300 
Dit is een geconcentreerde, bioafbreekbare multifunctionele reiniger met antibacteriële eigenschappen. Verkrijgbaar in een 5 en 20 liter can en een 210 liter vat. Het product blijft effectief zelfs na sterke verdunning met water. Het product kan eenvoudig worden aangebracht met emmer en borstel of worden toegepast in een hogedrukspuit. Eurol Swift Clean 300 is geschikt voor het reinigen van vloeren, badkamers, machines, keukeninrichting en sanitair. Dit product heeft een InS A1 certificering.

Eurol Swift Clean Swipes 
Multifunctionele reinigingsdoekjes per 75 stuks los verpakt in een handige bus. Dit is een desinfecterende reiniger, dermatologisch getest en is veilig voor de huid. Eurol Swift Clean Wipes zijn zeer geschikt voor het snel reinigen van handen, knoppen, waterkranen, bureaus, werkbanken, printers, betaalautomaten, kopieermachines, bureaus, deurklinken, aanrechtbladen, keukenapparatuur, toetsenborden, smartphones en beeldschermen. De doekjes zijn, ondanks de zeer effectieve werkzame bestanddelen, toch vriendelijk voor de huid. Het doekje heeft een zijde voor scrubben en een zijde voor poetsen, waardoor het veel handiger in gebruik is ten opzichte van conventionele doekjes. Dit product heeft een InS A1 E2 certificering.

Producten beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Wilt u meer informatie over Eurol Specialty? Neem dan contact op met onze partners of onze specialisten.

Terug naar het overzicht