Nederlands
English
Deutsch
Español
Italiano
Português
български
Specialty Lubricants
  •  
  • Home
  • >
  • Actueel
  • >
  • Eurol verlengt verbintenis met BMX-ers van Team Oegema TVE
Eurol verlengt verbintenis met BMX-ers van Team Oegema TVE

Eurol verlengt verbintenis met BMX-ers van Team Oegema TVE

01 november 2018

Eurol heeft de ondersteuning aan Team Oegema TVE verlengd met twee jaar. Dit professionele BMX-team, bestaande uit negen rijders, richt zich op deelname aan de Olympische Spelen 2020 in Tokyo. Als specialist in smeermiddelen biedt Eurol het team producten en expertise.

De verbintenis tussen Eurol en Team Oegema TVE begon begin 2018 en kende een vliegende start dankzij de wereldtitel van teamlid Laura Smulders. Het team gebruikt vanaf het eerste begin voor alle fietsen Eurol Specialty producten met SYNGIS Technology. Martijn Jaspers, trainer & coach over zijn ervaring met Eurol: ”In de topsport gaat het om de details wanneer je excellent wilt presteren. Het gebruik van de juiste smeermiddelen is daarbij belangrijk. We hebben ervaren dat Eurol Specialty producten zorgen voor een optimale smering op topniveau. We kijken daarom uit naar het vervolg van onze samenwerking.”

Nieuwe ploeg, nieuwe doelen
Vanaf 1 november 2018 bestaat Team Oegema TVE uit een nieuwe formatie. Joris Harmsen en de zussen Smulders hebben het team verlaten, maar Twan van Gendt (5e in de World Cup ranking 2018) en Niels Bensink hebben zich bij o.a. Mitchel Schotman en Robin Dijk gevoegd. De doelstelling van het team is om 2 rijders voor de Olympische Spelen van 2020 te kwalificeren. Hoofdsponsor voor de komend jaren is en blijft Oegema Transport uit Dedemsvaart. Directeur Sibbele Oegema over de verbintenis met Eurol: ”Het merk Eurol zorgt voor een positieve impuls binnen het BMX-team. Maar ook binnen Oegema Transport hebben we inmiddels al goede ervaringen met Eurol smeermiddelen. De producten dragen bij aan het verlagen van de onderhoudskosten en het besparen van brandstof voor ons gehele wagenpark.”

Over Eurol
Eurol is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen en actief in meer dan 75 landen. Als totaalleverancier heeft Eurol een full-service benadering met een compleet productportfolio smeermiddelen, additieven, technische vloeistoffen, reinigings- en onderhoudsproducten en Specialty Lubricants. We bedienen daarmee uiteenlopende segmenten zoals automotive, transport, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart. Eurol producten dragen de goedkeuringen van vooraanstaande motorvoertuigfabrikanten. De 'Quality is in our nature' belofte staat bij Eurol medewerkers centraal: met passie zetten zij zich in om uw voertuig of machine de perfecte smering te geven onder alle omstandigheden.

Over Team Oegema TVE
Team Oegema TVE is in 2015 als eerste professionele BMX team in Nederland gestart. In de eerste 4 jaar werden o.a. één wereldtitel, twee Olympische finales, drie Europese titels en 11 wereldbekeroverwinningen behaald. Het team loopt voorop door de individuele, persoonlijke aanpak in training en coaching o.l.v. Martijn Jaspers. Deze werkwijze kenmerkt zich door een wetenschappelijke en analytische zienswijze die vooralsnog tamelijk uniek is binnen de BMX, ook wereldwijd.

Terug naar het overzicht