Nederlands
English
Deutsch
Español
Italiano
Português
български
Specialty Lubricants
Flinke besparing op koppelschotels

Flinke besparing op koppelschotels

Specificaties

Markt  : Transport en heavy duty
Product  : Eurol Specialty Grease CS-2/502-S
Type onderdeel  : Koppelschotel
Product soort  : Smeervet

Beschrijving van probleem

Een koppelschotel gaat normaal gesproken net zo lang mee als de levensduur van een vrachtwagen, maar in de situatie van Bolk Transport is een extra koppelschotel nodig. Dit omdat de schotel zeer zwaar belast wordt in extreme omstandigheden. Het toepassen van het verkeerde smeervet zorgt voor een enorme weerstand tussen de schotelplaat en oplegger waardoor er groeven ontstaan, met ijzervijlsel en een kapotte schotel als gevolg.

Oplossing

Eurol Specialty Grease CS-2/502-S vermindert slijtage en zorgt ervoor dat de koppelschotel soepel blijft draaien. Het smeervet blijft goed op de schotelplaat zitten en lekt er niet vanaf. Hierdoor gaat het smeervet langer mee, is het duurzamer in gebruik en daardoor minder belastend voor het milieu.

Testimonial van klant

Gert-Jan Grobbink, Chef Materieel, Bolk Transport: “We hebben ongeveer 150 vrachtwagens rijden met een koppelschotel. Het gebruik van Eurol Specialty smeervet zorgt bij ons voor een ruime besparing op koppelschotels, omdat we niet halverwege de levensduur van een vrachtwagen een nieuwe koppelschotel hoeven te monteren."

Performance

 Slijtagevermindering  : 50%
Vervangen van koppelschotels is niet meer nodig.

  


Wilt u meer weten over Eurol Specialty smeermiddelen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Terug naar het overzicht