Nederlands
English
Deutsch
Español
Italiano
Português
български
Specialty Lubricants
  •  
  • Home
  • >
  • Actueel
  • >
  • Live productdemonstraties tijdens Transport Compleet
Live productdemonstraties tijdens Transport Compleet

Live productdemonstraties tijdens Transport Compleet

19 februari 2018

Eurol is ook dit jaar vertegenwoordigd op de Transport Compleet beurs van 13 tot en met 15 maart in Hardenberg. Bezoek ons in hal 1, stand 130 en kom alles te weten over onze producten en diensten.

Live demonstratie Eurol Specialty smeermiddelen
Op de Eurol stand geven we live demonstraties waarmee we de hoogwaardige kwaliteit en unieke smeereigenschappen van onze Specialty Lubricants producten laten zien. Tijdens zo’n demonstratie onderwerpen we onze producten op kleine schaal aan zware omstandigheden zoals een extreem hoge drukbelasting, wisselende temperaturen en aanraking met vocht en vuil. Het zijn juist deze praktijkomstandigheden die zorgen voor meer slijtage en een hoger energieverbruik. 

Lagere onderhoudskosten, brandstofbesparing en een betere bedrijfsvoering 
Eurol Specialty smeermiddelen zorgen voor lagere onderhoudskosten, brandstofbesparing en een betere bedrijfsvoering. In de Dakar Rally is bewezen dat Eurol Specialty smeermiddelen optimaal smeren én beschermen, zelfs in de meest extreme omstandigheden. We gaan graag met u in gesprek over hoe wij u kunnen bijstaan en adviseren op het gebied van kosten- en brandstofbesparing voor uw wagenpark. 

Bezoek ons: Standnummer: 130 
Datum: dinsdag 13 tot en met 15 maart 2018 
Openingstijden: 14:00 uur tot 22:00 uur 
Adres: Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg 

Vraag hier online uw entreebewijs aan

Terug naar het overzicht