Nederlands
English
Deutsch
Español
Italiano
Português
български
Specialty Lubricants
  •  
  • Home
  • >
  • Actueel
  • >
  • Nieuw: Eurol CL-F Lube Spray, een smeermiddel met spectaculaire anti-slijtage eigenschappen
Nieuw: Eurol CL-F Lube Spray, een smeermiddel met spectaculaire anti-slijtage eigenschappen

Nieuw: Eurol CL-F Lube Spray, een smeermiddel met spectaculaire anti-slijtage eigenschappen

08 april 2019

Eurol Specialty Lubricants introduceert tijdens de Maintenance NEXT op 9, 10 en 11 april 2019 in Ahoy Rotterdam het nieuwe, multifunctionele smeermiddel Eurol CL-F Lube Spray. De spray is veilig in gebruik en heeft spectaculaire anti-slijtage eigenschappen bij extreem hoge belasting van onder meer open lagers, draadstangen, kettingen en kabels.  Een echte, veilige ‘problem solver’ wanneer reguliere smeermiddelen niet voldoen.

PTFE- en chloorparaffine vrij
Eurol CL-F Lube Spray met SYNGIS Technology bevat géén chloorparaffine en PTFE. Naast het smeren van machines en materieel is het product dan ook zeer geschikt als chloorvrije en veilige metaalbewerkingsvloeistof. Eurol CL-F Lube Spray is verkrijgbaar in een handige 400 ml spuitbus (S003200AER).  Tijdens het onderhouden en smeren van machines en materieel, wordt nog veel gebruik gemaakt van sprays die PTFE en chloorparaffine  bevatten. PTFE komt als microplastics in het milieu en draagt zo bij aan onder meer het ‘plastic soep’ probleem. Zowel chloorparaffine als PTFE hopen zich op in het milieu en zijn niet afbreekbaar. Bij gebruik of verhitting komen giftige dampen vrij.

Veilig voor de gebruiker en milieuvriendelijk
Bij de ontwikkeling van Eurol Specialty smeermiddelen wordt er bewust gestuurd op veiligheid voor de gebruiker en vriendelijkheid voor het milieu. Daarnaast moeten de smeermiddelen de beste performance hebben op het gebied van anti-slijtage en bescherming tegen corrosie. Daarom breidt Eurol Specialty Lubricants het assortiment uit met deze een nieuwe multifunctionele spray als veilig en beter alternatief voor smeermiddelen op basis van chloorparaffine of PTFE.

Sprays met multifunctionele smeereigenschappen
De CL-F Lube Spray is een aanvulling op het huidige assortiment sprays. Eurol Specialty biedt een compleet pakket aan sprays met multifunctionele smeereigenschappen, waaronder verschillende producten die biologisch afbreekbaar zijn en geschikt zijn voor gebruik in de voedingsmiddelindustrie (InS H1).

Live demonstraties Eurol Specialty smeermiddelen
Op onze stand geven we live demonstraties waarmee we de hoogwaardige kwaliteit en de unieke smeereigenschappen van deze CL-F Lube Spray en onze andere Specialty smeermiddelen laten zien. Tijdens zo’n demonstratie onderwerpen we onze producten op kleine schaal aan zware omstandigheden, zoals een extreem hoge drukbelasting, wisselende temperaturen en aanraking met vocht en vuil. Het zijn juist deze praktijkomstandigheden die zorgen voor meer slijtage en een hoger energieverbruik.

We gaan graag met u in gesprek over hoe wij u kunnen bijstaan en adviseren op het gebied van kosten- en tijdsbesparing voor uw machinepark.

Gratis toegangsbewijs
Vraag hier uw gratis toegangsbewijs aan en bezoek ons

Standnummer 4.000
Dinsdag 9 april: 10.00 -17.00 uur
Woensdag 10 april: 10.00 - 21.00 uur
Donderdag 11 april: 10.00- 17.00 uur

Adres: 
Maintenance NEXT
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Terug naar het overzicht