Nederlands
English
Deutsch
Español
Italiano
Português
български
specialty lubricants
  •  
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Van Velsen Rallysport wint de laatste etappe in Africa Eco Race en finisht vierde overall
Van Velsen Rallysport wint de laatste etappe in  Africa Eco Race en finisht vierde overall

Van Velsen Rallysport wint de laatste etappe in Africa Eco Race en finisht vierde overall

14 januari 2019

In Zuid-Amerika is de Dakar rally aan de gang, aan de andere kant van de oceaan is de Africa Eco Race ten einde, met mooie resultaten voor Van Velsen Rallysport. Na bijna 6000 km door Marokko, Mauritanië en Senegal is het team Van Velsen gelukt om de enige Nederlandse etappezege te behalen in de zwaarste rally van Afrika. De eerste etappezege ooit voor het team. Van Velsen Rallysport behaalde uiteindelijk de vierde plek in het truckklassement, de beste klassering ooit.

Voor Aad en zijn mannen waren het dagen met ups en downs. Ze hadden in de eerste wedstrijdweek zicht op het podium. Maar in de tweede week gooiden mechanische problemen roet in het eten. Dankzij grote motivatie en gedrevenheid bereikte het team alsnog de top van het klassement.

Eurol Specialty smeermiddelen

Eurol ondersteunt Van Velsen Rallysport al jaren. De racetruck is volledig geprepareerd met Eurol Specialty smeermiddelen. Onze smeermiddelen zijn opgewassen tegen de buitengewone omstandigheden die zo’n truck te verduren krijgt in een rally. Denk aan extreem hoge drukbelasting, wisselende temperaturen en aanraking met vocht en vuil. Perfect dus voor zwaar belast materieel.

Terug naar het overzicht